Catering

Great food

Tasteful wine

Great ambiance

Lax är aldrig fel


I vissa lägen kan det vara skönt att släppa allt och förlita sig på någon annan. Inte minst gäller detta vid festliga tillfällen då man som värd själv vill delta och slippa stå isolerad i köket medan övriga gäster roar sig. Genom att anlita Mojito catering för er catering  så ger du dig själv den möjligheten och du får på köpet en upplevelse utöver det vanliga..

Cocktail tilltugg

catering för smått och mycket gott till minglet

Kanapé, tilltugg, mingelmat eller snittar – kärt barn har många namn. Och är det något vi på Mojito Catering älskar så är det god och vacker plockmat.  Vi lagar med kärlek och levererar iMalmö - Lund regionen. Nedan hittar du allt ifrån klassiska snittar till cocktailbufféer med heta smaker. Allt levereras på vackra fat och går snabbt att ställa fram för servering.

Sliders, Wraps & sandwiches

När gästerna tycker om maten, är halva gästens hjärta vunnet. Därför lägger vi ner stor kärlek på maten för att få den ultimata upplevelsen av festen eller eventet.


Vi är stolta över vårt egna cateringkök med egna kockar. Där vi botaniserar bland traditionella rätter och nya smakupplevelser, och lägger ner mycket tid och omsorg för att få den perfekta upplevelsen av mat & dryck!

Företags Catering

VÄLJ OSS FÖR ER FÖRETAGSCATERING

Är ni i behov av catering till er konferens eller till ert event med företaget? Då är vi det bästa alternativet för er. Vi har stor vana av företagscatering och vi vänder oss både till stora och lite mindre företag. Det som utmärker oss är att vår meny är spännande, smakrik och som ger det där lilla extra. Att man äter tillsammans som en grupp gör att ni stärker banden till varandra.


Oavsett om det är frukost, fika, lunch, afterwork eller middag erbjuder vi högklassig standard på vår leverans och kvalitet av catering. Du kan själv anpassa din måltid efter behov, såsom allergier eller extra behov av protein. Beställ frukost till ditt frukostevent, en nyttig och energigivande lunch till konferensen eller en hel låda med exempelvis chokladbollar till eftermiddagsfika. Kontakta oss för beställning och mer information

Lätt och gott

Vällagad och god mat är en förutsättning för ett lyckat möte mellan människor. Vårt cateringkök i Staffanstorp är hjärtat i vår verksamhet, mitt emellan Malmö och Lund. Mojito Caterings kockar ägnar sitt hantverk samma energi och kärlek oavsett om de lagar för en lyxig bankett för hundratals gäster eller en lunch till en heldagskonferens. Deras passion märks tydligt, och resultatet blir en smakupplevelse du kommer att drömma dig tillbaka till.

Fest menyer


För oss är måltiden mer än bara mat, den är minst lika mycket en upplevelse och ett rofyllt andrum i vardagen

Det spelar egentligen ingen roll vilket tillfälle, eller vilken festlighet du ska fira. Vi har garanterat en cateringmeny som passar din fest, lunch eller högtid.


Maten i en cateringmeny är grunden, nej förutsättningen, för att din bjudning ska bli en lyckad tillställning. Mojito Catering serverar endast hemlagad mat, gjord på de bästa råvarorna som vi noga valt. Gärna ekologiskt och närproducerat. Det är vår garanti för en lyckad och smakrik måltid. kom ihåg att vara ute i god tid för bästa service. 1 vecka innan önskar vi antal gäster om inte annat har överenskommit.

Smørrebrød


Det roligaste med en smørrebrødsmeny är att välja mellan de många delikata alternativen. Med rätt bröd i botten kan ett smørrebrød utvecklas till det mesta av variation, smak och fantasi.


Smørrebrød är ett utmärkt alternativ till förmiddagskaffet, lunchen, eftermiddagsmötet och middagen samt till en sen njutning för alla tillfällen. På Nybroe jobbar man med danska leverantörer, danska recept och har en genuin ambition att servera och leverera äkta danska smørrebrød. Välkommen hit för en annorlunda måltid, takeaway eller catering!

Paj för matgladaVi bakar våra pajer med luftig botten och rikligt med fyllning.


Varje paj består av sex portioner. Till pajen serveras blandad sallad och dressing.

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.